Γαλακτοκομικά

Βραστήρας παστεριωτής ανοικτού τύπου με σερπαντίνα ατμού

Περιγραφή Προϊόντος

Βραστήρες τριών τοιχωμάτων ατμοσφαιρικής πίεσης, με ή χωρίς χρήση νερού, λαδιού. Εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο κατάλληλο για τρόφιμα, aisi 1.4301-304L , 1.4401-316L.

Προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας και αντοχής με ποιότητα συγκολλήσεων σύγχρονης τεχνολογίας και τεχνογνωσίας. Λείανση κολλήσεων σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες προδιαγραφές για τα τρόφιμα. Μέγιστη μόνωση με πετροβάμβακα υψηλής πυκνότητας επώνυμων οίκων. Ανάδευση με αποσπώμενες ξύστρες δικής μας καινοτομίας, από ειδικό πλαστικό κατάλληλο για τρόφιμα και υψηλές θερμοκρασίες. Ηλεκτρικό μοτέρ με μειωτήρα και επιπλέον INVERTER για τον καλύτερο έλεγχο των στροφών. Πίνακας αυτοματισμού για την ασφαλή λειτουργία και πλήρη έλεγχο της διαδικασίας. Ικανότητα θέρμανσης του προϊόντος ανάλογα (γάλα, χυμών, aloe vera κτλ.) από τους 2 – 100°C σε ελάχιστο χρόνο. Ειδική τσιμούχα στεγανοποίησης άξονα περιστροφής ανάδευσης με το μοτέρ-μειωτήρα για καθαρότερη λειτουργία της ανάδευσης. Βάνα κατάλληλη για τρόφιμα τύπου (πεταλούδα) για την έξοδο του προϊόντος.

Σχετικά Προϊόντα

inoxstam3

Σιλό Συντήρησης Γάλακτος

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

inoxstam3

Σιλό Συντήρησης Γάλακτος

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

inoxstam3

Σιλό Συντήρησης Γάλακτος

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

Επικοινωνία

Η iNOXSTAM με την πιστοποίηση CE ελέγχει και πιστοποιεί όλες τις κατασκευές πριν την παράδοση των προϊόντων με τις κατάλληλες και αξιόπιστες τεχνικές διαδικασίες.

Close Menu